Project Description

Vil du præsentere Henrik Strube? Sammen med Pete Repete? Det er let!

Grib muligheden for at få en markant stemme og sangskriver gennem 40 år på musikscenen ud til jer, helt tæt på  i en intim koncert! Spillesteder, forsamlingshuse, virksomheder, medborgerhuse o.lign. Og også for Jer, der har et lokale, der kan rumme en lille forsamling. Sammen med Pete Repete, (Malurt, Big Fat Snake m.fl) piano og orgel. 

Eller mangler du et underholdende indslag med humor, musikalitet og mening? En icebreaker? Et opløftende punkt på dagsordenen? Vi kommer med lyd, lys og en masse stemning!!

Læs, hvad Bo Fredsøeskoleleder og næstformand i Skolelederforbundet skrev efter koncerten:

“Med nærvær overfor sit publikum lancerede Henrik Strube poetiske sange og underholdende indslag. Barokke og ustyrligt humoristiske fortællinger fra et hverdagsliv, hvor livet analyseres fra en undrende og satirisk vinkel, som i enhver betragtning kalder smilet og latteren frem. Det er på samme tid dybsindigt og let, lyrisk og menneskeligt – krydret med Henriks lyriske sange, der giver hans optræden en spændende variation med tid til at slappe af i lattermusklerne. 
Det er uforligneligt! Det er sjovt! Det er livsbekræftende og fyldt med indhold fra det levede liv med en humor, der er helt Henriks Strubes!”

Pris: Efter forholdene – ring og få et tilbud! Det er også muligt at booke Henrik Strube solo ved specielle lejligheder.

Henrik Strube 20 482 481 henrikstrube@icloud.com

henrik_strube