Project Description

FOREDRAG

At leve med tinnitus og andre høreproblemer

Forstå tinnitus. Lær mekanismerne, kend fremtidsudsigterne så er du allerede langt i arbejdet med at håndtere din tinnitus.

Skab din egen strategi. Vi er allesammen forskellige, har forskellige vaner og adfærd. Der er mange, individuelle, personlige måde at tackle tinnitus, nedsat hørelse og hyperacusis på.

Pas på ørerne. Hvad skal du være opmærksom på, når du vil passe på din hørelse?

Min baggrund. Jeg har haft kraftig tinnitus I 25 år. Dertil nogen nedsat hørelse. Jeg kender alle problemstillingerne fra mit eget liv – og jeg har lært at håndtere dem.
Som chefredaktør af musikernes fagblad, MUSIKEREN, har jeg behandlet tinnitus i artikler og i rådgivet musikere i brevkasse og ambulant. Jeg modtog som leder af bladet modtaget en journalistisk pris for seriøs oplysning og formidling om tinnitus.

Bogen Pas på Ørerne. Blir blandt behandlere og fagfolk kaldt “en bibel”. Her har jeg samlet opdateret, tilgængelig viden om tinnitus og høreproblemer – og om behandling. Jeg medbringer bogen til salg.

En lille koncert. Foredraget afsluttes med en lille, akustisk koncert, hvor guitar og sang sendes ud over teleslynge og teksterne vises på lærred.

Jeg har i mere end tyve år arbejdet med tinnitus og andre høreskader og holdt hundredevis af foredrag. Både som musiker, forfatter til bogen Pas På Ørerne og som tidl. redaktør af fagbladet MUSIKEREN. Jeg har fungeret som rådgiver for musikere o.a. med høreproblemer og er med i følgegruppe til den videnskabelige forskning på området.

”Man mærker straks, at Henrik ved, hvad han taler om, og at han har mange af sine erfaringer fra egen krop/eget liv. Hen er meget opmærksom, nærværende og tilmed meget åben om sine egne personlige udfordringer af tinnitussen.”
 Anna Bettina, Nyborg Høreforening

Høreforeninger, pårørende, fagfolk, musikskoler, forældre, alle med tinnitus og høreproblematikker.

1 – 1 ½ time – Mulighed for spørgsmål og dialog.

Pris efter forholdene. Kontakt mig på mail, henrikstrube@icloud.com  og telefon 20 482 481

oms