Det siger publikum!

“I søndags var Bønnehuset i Mygdal fyldt til sidste plads, da Henrik Strube og Pete Repete gav en underholdende intim koncert med en musikalsk rejse gennem 40 år med Strubes musik fra Røde
 Mor til solokarrieren med de mange store hits. Koncerten blev også krydret med mange anekdoter, der fik latteren til at runge i det lille bønnehus”.
Hirtshals-Bindslev Avis (okt. 2016)

“….biografens café, som var som skabt til Henrik og Pete’s måde at hygge omkring og forkæle publikum med underfundige historier, skønne sange og velklingende toner.
Jeg blev helt rørt,  da de lagde ud med en unplugged udgave af Røde Mor nummeret ” Lil’ Johnnys Mund”.
Claus Dalum – Hillerød okt 2016

“Stemningsfuld koncert med Henrik Strube og Pete Repete i Bredsten kirke!
I kirken er der plads til store ord og smuk musik ,der kan indramme et menneskeliv. Derfor passede Henrik Strubes stemme og tekster så fint ind i rummet, når han sang om længsler, håb, tab og kærlighed. Pete Repetes smukke musik ikke blot akkompagnede sangene flot, men løftede os alle. Det blev en koncert med tyngde og indhold krydret med smil, livsglæde og masser af humor! Tak – og hermed anbefales koncerten til alle andre!”
v. sognepræst Dorte Volck Paulsen, Bredsten pastorat. (sept.2016)

“- poetiske sange og underholdende indslag. Barokke og ustyrligt humoristiske fortællinger fra et hverdagsliv…Det er uforligneligt! Det er sjovt! Det er livsbekræftende og fyldt med indhold fra det levede liv!”
Bo Fredsøe, skoleleder  (2015)

“Henrik Strubes sange er et friskt pust til folkekirken. I fornyende vendinger hører vi om håbet, kærligheden,  glæden og troen, der sejrer midt i fortvivlelse og afmagt. Her er ingen letkøbte floskler, men insisterende og vedkommende tekster, som alle kan identificere sig med.
Louise Adrian, fængselskirken i Vridsløselille (2015)

”Hold om mig” synger Henrik Strubes i en af sine folkekære sange. Jeg følte mig bevæget… berørt og betaget. Musik, lyrik og sjove anekdoter flettede sig ind i mine tanker og sjæl til eftertænksomhed. Strubes stemme lyder smukt i kirken og ordenes dybde bliver forstærket. Det er som om kirkerummet med Strubes stemme understreger alle de store følelser vores liv, det rummer.”
Kristine Gustav, sognepræst, Østerbro (2015)

“Det var en fantastisk koncert fyldt med livet, humor, alvor, glæde. Henrik er en storartet fortæller, sangskriver og musiker. Pete tryllebandt os med fantastiske spil på tangenterne. Tilsammen leverede de en uforglemmelig aften til os alle sammen. Musikken i aften var så intens, at fødderne lige pludselig ikke kunne lade være med at lave små dansetrin.
Lige nu lytter jeg til deres nye CD ”Lydia.” Faktisk udkommet i dag. Smuk musik og tekster. CD coveret er så fint illustreret med foto fra naturen, himlen, havet og natten.”
Dina Blomstand, Café Tankefryd, Brande (sept. 2016)

“Jeg ku, helt seriøst, godt finde på at pjække fra dans én gang til, på torsdag, for at køre til Gedved og oplevede de to herrer igen…. Jeg var i Fiirgårde for halvandet år siden, til sofa-koncert, og vi kom hele registeret igennem fra gråd til skraldgrin og alt der i mellem – tænker på, hvor godt det ku’ bli’…
Det blir så godt i Gedved på torsdag!”
Runa Olesen