Nyt album – “LYDIA”

 

2-2

NYT ALBUM UDE NU!

Henrik Strube har igen været i studiet med Pete Repete og Lars Krarup og her er opfølgeren til En håbefuld Mand, som så mange kunne lide. 14 nye sange, iblandt dem også klassikere som Hold om Mig, Åbent Landskab, en Leonard Cohen fortolkning og en duet med Mikael Wiehe.

Med albummet følger en booklet med alle teksterne. SE BOOKLET OG TEKSTER HER

KØB DEN HER

Diskografi

En Håbefuld Mand (2015)

Selvoptaget (2010)

STORYBEAT (2008)

Mærk’ligt (2002)

Blå Himmel over byen (1997)

Så Længe Skuden Kan Gå (med Underholdningsorkestr
et) Evert Taubes 100 års jubilæum Bellevue (1990)

Nyt land (1988)

Hjertets vagabonder (1986)

ANC-Gallan (1985 Rock mod Apartheid)

Som sol og måne (1985)

8338 (1983) (også udsendt i 1987 under titlen Hold om mig)

Unruhrig (1983), udsendt i Tyskland

Den Flyvende Duo (1981) med Jørgen Rygaard

Hunden er løs (1979)

Jackpot (1977)

Ven og Fjende (1976)

(med Røde Mor) Boxsæt med 8 CDer

(med Røde Mor) Sylvesters Drøm

(med Røde Mor) Hjemlig Hygge

(med Røde Mor) Betonhjertet

(med Røde Mor) Linie 3

Fødelandssange (1972) med No Name